UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web dućanu Danubio (u daljnjem tekstu «robe») je OPG Tunjić Duje a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju

NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku kupovine, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

 1. Plaćanje prilikom osobnog preuzimanja u Danubio Vinariji
 2. Internet bankarstvo
  Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
  Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.
 3. Pouzećem
  Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja robe a plaća se dostavljaču.

Povrat i reklamacije
Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) bez navođenja razloga imaju svi kupci Danubio Shopa, u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), mora obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora se šalje na e-mail vino@mtd.hr ili poštom na adresu:

OPG Tunjić Duje
Slavonska 9
21000 Split
Republika Hrvatska
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora Prodavatelj će dostaviti Kupcu, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Svi korisnici troškove povrata robe snose sami.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite OVDJE

Nakon što Kupac zatraži povrat kontaktirat će ga osoblje Prodavatelja i dati uputstva za izvršenje povrata. Kako bi povrat bio uvažen vraćena roba mora biti nenošena, neoštećena, nekorištena, nekonzumirana i u originalnoj ambalaži.

Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena, neoštećena, nekorištena, nekonzumirana i u originalnoj ambalaži), Prodavatelj neće biti u mogućnosti uvažiti zahtjev za povrat i Kupac će morati platiti poštarinu u iznosu od 50 kn kako bi mu roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Ako pregledom proizvoda Prodavatelj utvrdi da je vraćena roba u odgovarajućem stanju, vratit će puni iznos koji je Kupac platio na tekući račun ili kreditnu karticu, odnosno na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu, najkasnije u roku od 14 dana od zaprimanja odluke o jednostranom raskidu ugovora.

Povrat novca Prodavatelj može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena, smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošalje ili preda robu Prodavatelju, odnosno osobi koju Prodavatelj ovlastiti za primanje robe. Sve artikle Kupac može vratiti na adresu
OPG Tunjić Duje
Slavonska 9
21000 Split
Republika Hrvatska
nakon odobrenog zahtjeva za povrat. Kupac se obavezuje vratiti robu u roku od dva radna dana od odobrenja zahtjeva.
Ako nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite se na vino@mtd.hr kako bismo mogli poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

INTERNETSKO RJEŠAVANJE SPOROVA

Ako imate problem s robom ili uslugom koju ste kupili na internetu, na ovoj platformi možete podnijeti pritužbu. Tu će pritužbu zatim riješiti neovisno tijelo za rješavanje sporova

U slučaju potrebe podnošenja pritužbi te rješavanja potrošačkih sporova online možete se koristiti Platformom za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Navedenoj platformi kao i svim potrebnim informacijama možete pristupiti putem linka http://ec.europa.eu/odr.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br.41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte na adresu:
OPG Tunjić Duje
Slavonska 9
21000 Split
Republika Hrvatska

ili e-mail adresu: vino@mtd.hr
Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Formular za prigovor preuzmite OVDJE

Kada se vrši rezervacija

 1. Preko naše internetske stranice

Ukoliko se odlučite načiniti rezervaciju preko naše stranice, to možete učiniti na ovoj poveznici: https://danubio.hr/smjestajne-jedinice/

Prilikom rezervacije morate unijeti željeni datum i broj osoba. Nakon što odaberete datum i broj osoba ispunite obrazac sa potrebnim podacima, od vas će se tražiti osobni podaci, uključivo vaše ime i prezime, adresa i podaci za kontakt. Sam postupak unosa osobnih podataka u obrazac rezervacije istovremeno predstavlja davanje privole na uvjete i odredbe iz ove Politike privatnosti.

Nakon što izvršite rezervaciju stići će vam poruka na email o rezervaciji. Rezervaciju ćemo vam potvrditi u roku od par sati.

Preko internetskih stranica trećih osoba

Rezervacije sačinjene preko internetskih stranica trećih osoba (razni Online Booking servisi) nisu predmet ovih Politika osim nakon što se informacije s internetskih servisa ne prenesu nama. Nakon transfera informacija o vašoj rezervaciji, sadržani se osobni podaci tretiraju kao da je rezervacija sačinjena u Danubio Residence.

U Danubio residence

Smještaj se može rezervirati i izravnim kontaktom s nama putem obrasca ili na navedene kontakte na ovoj poveznici: https://danubio.hr/kontakt/

U postupku izravne rezervacije, od vas ćemo zatražiti osobne informacije kao što su ime i prezime, adresa, broj telefona i način plaćanja. Također od vas možemo zatražiti informacije o posebnim željama i preferencijama glede sobe, popratnih usluga ili drugih posebnih zahtjeva. Potvrdu rezervacije u načelu šaljemo na vaš e-mail.

Tijekom boravka u Danubio Residence

Prilikom prijave u Danubio Residence, prikupljamo osobne podatke koji su zakonom propisani i koje smo obvezni dostavljati, u prvom redu putem sustava eVisitor. To su ime i prezime, datum rođenja, adresa, broj osobnog identifikacijskog dokumenta i spol. Više o sustavu eVisitor na poveznici: https://www.evisitor.hr/info/hr-HR/documents/GDPR_hr.pdf

Možemo prikupljati i podatke izravno vezane uz vaš boravak (primjerice zdravstveni problemi, plaćanje, posebni zahtjevi, dodatne usluge). Ove su informacije čuvaju lokalno, u sustavu za upravljanje Danubio Residence i isključivo za aktualnu rezervaciju.

Dodatno, zadržavamo pravo sačuvati dokumente kao što su elektronska prepiska, pisma i slično tijekom rezervacije, boravka i nakon odlaska, koje ste nam poslali, a koji mogu biti potrebni u daljoj komunikaciji.

Plaćanje smještaja!

Plaćanje možete izvršiti na nekoliko načina.

 1. Plaćanje prilikom boravka u Danubio Residence
 2. Plaćanje Internet bankarstvom, u Fina-i ili na nekom drugom, vama uobičajenom mjestu a prema podacima koje ćete dobiti prilikom rezervacije vašeg smještaja.
 3. Ukoliko koristite servis trećih strana poput booking.com tada možete izvršiti i plaćanje kreditnim karticama. NAPOMENA: Cijena na servisima trećih strana je veća te je potrebno izvršiti uplatu akontacije.
Košarica0
U košarici nema proizvoda
Nastavite kupovinu
0
Odaberite polja za usporedbu
 • Fotografija
 • Šifra
 • Ocjena
 • Cijena
 • Zaliha
 • Dostupnost
 • U košaricu
 • Opis
 • Sadržaj
 • Težina
 • Dimenzije
 • Dodatne informacije
Click outside to hide the comparison bar
Usporedite